Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Què és Grand Tour?

Grand Tour és una ruta a peu que els caminants fan amb artistes de totes les disciplines. Aquest 2019 sortirà de L’Ampolla, al Delta de l’Ebre per anar cap a al l Massís dels Ports, la Terra Alta, les Garrigues i Lleida. . Sortirem el 13 d’agost i estarem en ruta fins l’ 1 de setembre.

Cada dia fem una etapa d’uns 15-23 km i trobem un artista o un grup d’artistes que tenen alguna cosa per compartir amb els caminants.
 Hi ha camins de plana i de muntanya.  Pel camí o als llocs de destí trobarem cada dia els artistes i mirarem, sentirem, llegirem, escoltarem tot el que ens vulguin oferir: poesia, dansa, instal·lacions, performance…

És una proposta per a tothom
El viatge està obert al públic en tots els formats: es pot caminar tots els dies, o dos o tres, un dia, o simplement anar a un punt d’encontre i gaudir del que l’artista en aquell moment ofereixi. Tota la ruta està geolocalitzada a Wikiloc.com . En aquesta web trobareu una guia d’etapes que permet incorporar-se o aturar-se quan es vulgui i adaptar el projecte a cada format particular. El cost és de 10€ per persona/dia i inclou guiatge, transport de tendes i bosses, assegurança i  les activitats dels artistes. Grand Tour és un projecte per a tota mena de públics; famílies, artistes, caminants, amics de l’art i de la natura.

Grand Tour es fa per cinquena vegada. A l’arxiu d’aquesta pàgina web pots veure com va ser Grand Tour els anys anteriors, i en aquest inici, un vídeo sobre GT2015.

També hi ha un grup a facebook on la gent ha  compartit fotografies i impressions. 

El grup es diu  Grand Tour, Caminants Participants

Vine a caminar amb nosaltres!