Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Camina amb nosaltres

Aquí tens la memòria del que ha estat Grand Tour 2017

Download (PDF, 522KB)

També pots veure el camí que vam fer cada dia i les activitats programades.

Download (PDF, 4.43MB)

Cada dia fem una etapa de 15-23 km. aproximadament.  Tenim lloc i hora per la sortida i és important ser puntual. Els caminants s’inscriuen per correu electrònic, o al principi de l’etapa que fan. La inscripció la pots fer en el formulari que tens en aquesta pàgina. Cada dia te un preu de 10€. Dona accés al transport de tendes i altres objectes que no volgueu carregar, a les activitats dels artistes  i a una assegurança d’accidents que us cobreix mentre esteu amb nosaltres.

Què faran els artistes?
Cada artista ha fet una proposta personal per a Grand Tour. Música, dansa, art a la natura o al seu taller, poesia. També hi ha artistes que us proposaran activitats participatives. Els artistes intervenen als punts de partida, als d’arribada i als punts d’encontre que fixem al camí. Cada dia és diferent.

He de caminar molts dies?
Cada persona, grup o família decideix quan camina amb nosaltres, i quant.  Si voleu fer una etapa sencera heu de ser mitja hora abans de sortir al punt de partida que s’especificarà a la guia d’etapes.

Si voleu fer varies etapes, us proporcionem informació sobre allotjaments i restaurants de la zona perquè pugueu fer reserves. A la guia us diem on ens allotjem l’equip organitzador i si voleu podem gestionar la vostra reserva. Us recomanem fer-ho amb temps, especialment si programeu per uns dies, o si voleu venir els caps de setmana. Al mes d’agost, com sabeu, tot està molt ple. Quan ja estiguem de viatge ens pot resultar impossible solucionar els vostres imprevistos d’allotjament.

I si vull caminar menys d’una etapa?
En algunes etapes, si voleu caminar menys també ens podeu venir a trobar als altres punts d’encontre fixats a la ruta de cada dia. Això, però, no sempre és possible.

Com sé quina és la ruta de cada dia?
A la guia de etapes pots trobar tota la informació sobre la ruta que fem cada dia cada dia. Amb aquesta informació pots decidir quan te’ns afegeixes i quan ens deixes. És important, però, que t’inscriguis perquè poguem saber quants som, quins recorreguts fa el cotxe i per estar cobert per l’assegurança

Caminar amb nosaltres te un cost  de 10€ diaris que inclou servei de càrrega de tendes i bosses, les activitats dels artistes  i una assegurança. Si voleu reservar la vostra participació al Grand Tour, un dia o més dies, envieu-nos un correu a través d´aquest formulari i contactarem amb vosaltres amb informació i fent la reserva.