Camina amb nosaltres

 Aquí pots consultar i descarregar la Guia d’Etapes 2021 de Llavorsí a Bausen

Download (PDF, 395KB)

GUIA D’ETAPES 2020 de Tàrrega a Farrera

Download (PDF, 353KB)

Guia d’Etapes 2019

Download (PDF, 3.4MB)

 (Si la guia no apareix, descarrega el pdf)

També pots llegir  la memòria del que ha estat Grand Tour 2018

Download (PDF, 522KB)

També pots veure el camí que vam fer cada dia i les activitats programades.

GDE Error: Requested URL is invalid

Cada dia fem una etapa de 15-23 km. aproximadament.  Tenim lloc i hora per la sortida i és important ser puntual. Els caminants s’inscriuen per correu electrònic, o al principi de l’etapa que fan. La inscripció la pots fer en el formulari que tens en aquesta pàgina. Cada dia te un preu de 10€. Dona accés al transport de tendes i altres objectes que no volgueu carregar, a les activitats dels artistes  i a una assegurança d’accidents que us cobreix mentre esteu amb nosaltres.

Què faran els artistes?
Cada artista ha fet una proposta personal per a Grand Tour. Música, dansa, art a la natura o al seu taller, poesia. També hi ha artistes que us proposaran activitats participatives. Els artistes intervenen als punts de partida, als d’arribada i als punts d’encontre que fixem al camí. Cada dia és diferent.

He de caminar molts dies?
Cada persona, grup o família decideix quan camina amb nosaltres, i quant.  Si voleu fer una etapa sencera heu de ser mitja hora abans de sortir al punt de partida que s’especificarà a la guia d’etapes.

Si voleu fer varies etapes, us proporcionem informació sobre allotjaments i restaurants de la zona perquè pugueu fer reserves. A la guia us diem on ens allotjem l’equip organitzador i si voleu podem gestionar la vostra reserva. Us recomanem fer-ho amb temps, especialment si programeu per uns dies, o si voleu venir els caps de setmana. Al mes d’agost, com sabeu, tot està molt ple. Quan ja estiguem de viatge ens pot resultar impossible solucionar els vostres imprevistos d’allotjament.

I si vull caminar menys d’una etapa?
En algunes etapes, si voleu caminar menys també ens podeu venir a trobar als altres punts d’encontre fixats a la ruta de cada dia. Això, però, no sempre és possible.

Com sé quina és la ruta de cada dia?
A la guia de etapes pots trobar tota la informació sobre la ruta que fem cada dia cada dia. Amb aquesta informació pots decidir quan te’ns afegeixes i quan ens deixes. És important, però, que t’inscriguis perquè poguem saber quants som, quins recorreguts fa el cotxe i per estar cobert per l’assegurança

Caminar amb nosaltres te un cost  de 15€ (si vens de 1 a 4 dies) o de 10€ diaris (a partir de 5 dies) que inclou servei de càrrega de tendes i bosses, les activitats dels artistes  i una assegurança. Si voleu reservar la vostra participació al Grand Tour, un dia o més dies, envieu-nos un correu a través d´aquest formulari i contactarem amb vosaltres amb informació i fent la reserva.